Keramická domovní čísla

Naše v domácí dílně ručně vyráběná domovní čísla z keramiky dodají Vaší chalupě či domu autentický historický vzhled.

Při výrobě keramických malovaných domovních čísel používáme výhradně kvalitní suroviny, které spolu s výpalem na 1200 °C zajistí jejich dlouhodobou odolnost povětrnostním vlivům. Proto si můžeme dovolit poskytovat na dodané domovní číslo nadstandardní záruku 10 let. Skutečná trvanlivost může dosahovat i více než 100 let o čemž svědčí dodnes dochovaná historická malovaná keramická domovní čísla např. na Klikovsku.

Čísla vyrábíme dle historických vzorů, ale při výrobě lze použít i Vámi dodaný vzor. Používáme jak lidové motivy, tak motivy vhodné pro městské domy. Pokud však chcete vytvořit číslo "na míru" dle Vašich konkrétních představ, budeme se na základě dodaných podkladů snažit vyhovět i Vám.

Není právě moderní typizované domovní číslo na plechové tabulce ten poslední prvek, který kazí vzhled Váší opečovávané chalupy či domu?

Číslo na dům je vhodné i jako originální vánoční dárek. Nechcete příjemně překvapit Vaše blízké? V tomto případě je však třeba objednávat nejpozději do 30. listopadu. Objednávky po tomto datu budou vyřízeny až v novém roce.

Pokud nestíháte objednat domovní číslo pro obdarovaného včas, tak nemusíte zoufat. Připravili jsme pro Vás dárkový poukaz na výrobu domovního čísla v hodnotě 1000 Kč. Obdarovaný si pak sám vybere, na které číslo poukaz spotřebuje. Pokud chcete darovat dárkový poukaz, stačí poslat svůj požadavek včetně jména obdarovaného v e-mailu.

Galerie domovních čísel

číslo 64 - ovál plastický Domovní číslo 64 číslo 79 - obdélník plastický Domovní číslo 79 číslo 215 - obdélník plochý Domovní číslo 215 číslo 224 - obdélník plastický Domovní číslo 224