Elektronické překladače Anobic - Překladače Anobic

Elektronické překladače Anobic - Překladače Anobic

Přejít na obsah

ECTACO

Překladače, komunikátory, skenery

Chcete se rychle naučit cizí jazyk nebo cestovat po světě, i když neznáte jazyk? Kapesní překladač Anobic Vám pomůže! Stačí jen chtít...

                  DO OBCHODU

ECTACO

Překladače Anobic VT

Mluvící kapesní překladače Anobic jsou bezesporu velice užitečnými pomocníky jak na cestách do zahraničí, tak také při studiu cizích jazyků.
                                              DO OBCHODU

ECTACO

Komunikátory Anobic VT

Mluvící kapesní komunikátory Anobic jsou bezesporu velice užitečnými pomocníky jak na cestách do zahraničí, tak také při studiu cizích jazyků.
                                             DO OBCHODU

ECTACO

Skenery Scanmarker

Přístroj splní úlohu ručního skeneru. Skener Scanmarker Bluetooth podporován OCR bude přenášet text, přímo do vašeho počítače.

Anobic VTF

Multifunkční hlasový překladač ŘEČI i FOTO Anobic VTF s WiFi / 4G je v 56+ jazycích (portugalština, čeština, slovenština, angličtina, němčina, ruština, francouzština, italština, polština...) vybaven zadním fotoaparátem a dotykovým displejem 3.1 " Ten umožňuje snadnější a přirozenější tlumočení rozhovoru mezi dvěma nebo více účastníky ve dvou různých jazycích. Frázi v jednom jazyce stačí namluvit do mikrofonu zařízení.

Ne každý je talentem na jazyky a proto je tento hlasový překladač pro většinu uživatelů, ať už k aktivnímu používání nebo jenom jako jistota při nenadálých situacích.

Bestsellery

Anobic VT

Kapesní hlasový překladač Anobic VT v 56+ jazycích (CZ/SK) pro obousměrný překlad vět s nahraným zvukovým překladem hlasu, díky kterému již nebude žádný problém pro Vás se dorozumět...

Anobic VT BT

Tento kapesní hlasový překladač Anobic BT je rychlejší a plynulejší než aplikace v telefonu, a to i na pomalých mobilních sítích. Hlasový překladač umožňuje snadnější a přirozenější tlumočení....
Anobic VT WF2

Kapesní překladač
ŘEČI i FOTO Anobic VT WF2 je rychlejší a plynulejší než aplikace v telefonu, a to i na pomalých mobilních sítích. Ten umožňuje snadnější...

Anobic VTF

Multifunkční hlasový překladač ŘEČI i FOTO Anobic VTF s WiFi / 4G je vybaven zadním fotoaparátem a dotykovým displejem 3.1 " Ten umožňuje snadnější a přirozenější tlumočení...


Anobic VT

Kapesní hlasový překladač Anobic VT v 56+ jazycích (čeština, slovenština, angličtina, němčina, ruština, francouzština...) pro obousměrný překlad vět s nahraným zvukovým překladem hlasu, díky kterému již nebude žádný problém pro Vás se dorozumět během cestování po světě. Rádi cestujete a poznáváte nová místa? Potřebujete přeložit nějakou řeč? Určitě si vzpomenete na nepříjemně situace, které vznikly kvůli jazykové bariéře. Tomu je už navždy konec!

Anobic VT WF2

Kapesní překladač řečí i foto Anobic VT WF2 je absolutně jedinečný translator pro obousměrný překlad hlasu v reálném čase ve světě již v prodeji můžete koupit u nás. Anobic VT WF2 s inteligentním překladačem, které přinášejí revoluci pro komunikaci bez ohledu na jazykové bariéry. Tento nejlepší online překladač řeči přináší spojení špičkového hlasového algoritmu a technologie strojového překladu.
Anobic VT - vynikající zařízení vám umožní komunikovat ve více než 54 jazycích.
Anobic VT vám umožní komunikovat ve více než 54 jazycích, aniž byste ztráceli čas a peníze na nudné jazykové kurzy. Stačí si vybrat jazyk, ve kterém chcete komunikovat a zaznamenávat svá slova nebo věty.

Objednávky bez registrace telefonicky: +420 777333779; 774999399, e-mail: info@ectaco.cz
Návrat na obsah